In 2022 zal de Powerkids HIT-it plaatsvinden in Mill. Hier zullen wij gebruik maken van het terrein en de blokhut van Scouting Mill

De Powerkids HIT-it vindt plaats op het scoutingterrein ‘Herrendal’ in Mook. Dat ligt in Noord-Limburg, vlakbij Nijmegen. Mook is één van de zes HIT-locaties, verspreid over heel Nederland.

De Powerkids HIT-it is niet het enige kamp dat er in Mook wordt gehouden. We delen het hele terrein met een stuk of zes andere HIT-kampen, maar we hebben ons eigen veld. Op het terrein zijn een aantal kampeervelden en ook twee clubhuizen. Het ligt vlakbij de Mookerhei en op het terrein zijn grote grasvelden, maar ook flinke stukken bos.

Met de Powerkids slapen we in het clubhuis en overdag zijn we zoveel mogelijk buiten en bij onze grote tenten op een van de grasvelden. Eigenlijk doen we alles buiten, behalve slapen. En als het weer echt heel slecht is, dan kunnen we lekker naar binnen.

In het clubhuis is alles wat we nodig hebben: een slaapzaal, toiletten, douches, etc. Wel moeten we onze eigen slaapmatjes en slaapzakken meenemen. Ook bij onze grote tenten hebben we toiletten.

Als je alvast wilt bekijken hoe de terreinen en clubhuizen eruit zien, kan je kijken op de website van kampeerterrein Herrendal.