De inschrijvingen voor de HIT 2022 zijn open vanaf 23 januari!

Lijkt het jou leuk om mee te gaan met de Powerkids HIT-it? Schrijf je dan in voor de HIT. De inschrijvingen staan open vanaf zondag 23 januari! Schrijf uw kind zo spoedig mogelijk in want onze HIT is meestal snel vol (afgelopen editie binnen enkele uren). Zorg dus dat je er op tijd bij bent als je met ons mee wilt!

Hoe kan ik me inschrijven?
Inschrijven doe je via de website hit.scouting.nl/mook. Kies de pagina van de Powerkids HIT-it uit de lijst en gebruik vanaf daar de knop om in te schrijven (pas zichtbaar vanaf zondag 23 januari).

Om je in te kunnen schrijven moet het volgende wel in orde zijn:

  • Je bent lid van Scouting Nederland
  • Je bent tijdens het paasweekend in de leeftijd van 7-11 jaar
  • Je hebt toestemming van je ouders/verzorgers om mee te gaan

Als het inschrijven is gelukt, krijg je ter bevestiging een e-mailtje. Als het inschrijven toch niet lukt, of je hebt geen bevestigings-email gezien, neem dan contact op met de HIT-helpdesk. Zij helpen je dan verder.

Hoeveel kinderen mogen er mee?
Uit heel Nederland mogen er 36 kinderen mee en per scoutinggroep mogen er maximaal zes kinderen deelnemen. Het maakt trouwens niet uit of die kinderen zich in subgroepjes inschrijven of dat alle zes de kinderen zich afzonderlijk opgeven. Het programma doen we namelijk zoveel mogelijk met z’n allen.

Ingeschreven, en dan?
Ongeveer twee weken voordat de Powerkids HIT-it begint, kun je het informatieboekje voor de Powerkids HIT-it downloaden vanaf de algemene HIT-website van Scouting Nederland of onze eigen website. Je krijgt hierover per e-mail een berichtje. In dit boekje staat meer informatie, bijvoorbeeld over wat je mee moet nemen, hoe laat het kamp begint en wanneer je ouders je weer kunnen komen ophalen, en op welk nummer we in noodgevallen tijdens het kamp te bereiken zijn.